Alltid halvfärdiga

Jag ritar väldigt sällan klart en teckning! Jag måste bättra mig ;o
 
Här är ännu ett exemplar a la "ofärdig". Jag orkade/ hade ingen inspriartion när det gällde vingarna till denna herre. Så Ingen färding bild i dag heller.. :P Jag kan snart göra en bok av oklara bilder..
 
 
Inspirationen till denna teckening fick jag när jag satt och pluggade till ett religionsprov om kristendomen. Suck och stön. Människan är en märklig varelse, med märkliga idéer om saker och ting. Men även om jag inte är kristet troende så är det ändå ganska intressant att läsa och se hur olika religioner fungerar. Kristendomen är ju bra på det sättet att den talar för att goda handlingar är bra m.m. Och att gud älskar än vad man än gör.. typ. Det som jag stör mig dock på i just kristendomen är att den talar om den 'goda' sidan och den 'onda'. Och att människan hela tiden omedvetet strävar mot 'onsdkan', det blir lite disney aktigt och konstigt att det alltid måste finnas en god och en ond sida. Det skulle vara väldigt intressant att diskutera med en som verkligen kan och tror på bibeln m.m, det är roligt att höra folk tala om sina tankar.. 
 
 
 

Ny tävlingsinriktning!

Ja, jag har nu bestämmt mig för att testa en annan gren när det gäller att tävla med min ponny. Jag har länge funderat på att testa denna gren och förra veckan förverkligade jag det. Efter en riktigt rolig dag på "provapå tävlingen" så anmälde jag mig till en clear round. Det jag testade på var distansritt. Får se om jag kommer uppdatera lite mer nu på bliggen och skriva om våran konsitions träning ;) 
 
Hinner inte skriva så mycket om det nu men kommer skriva ytterligare ett inlägg snart och berätta lite mer :D
 
 
Sötnosen för några vintrar sedan.
 

Träns till salu!

Säljer ett utav silvers träns + martingal.  Ett Glen Gordonträns i mörkarer rödbrun färg :3 Annons finns på hastnet.se
 
 
 

Hästar på papper.

Har kommit ingång att rita lite nu på senaste tiden då jag har valt bild som ett individuellt val i skolan. Min inspiration börjar smått komma tillbaks. I helgen ritade jag bl.a denna Arab. Idag på lektionen fick vi i uppgift att göra ett mönster. I skolan hade jag inga idéer och börjjade rita ett mönster av pennor. Men när jag kom hem startade jag upp photoshop och lekte lite med mina teckningar som jag skannat in. Jag gjorde ett litet mönster av dem.. inte så avanserat, men det är i alla fall något. Allt är målat med vattenfärger.
 
 
 
 

RSS 2.0